Mie oon ihminen joka ei harrasta liikuntaa muuna kun ainoastaan hyötyliikuntana, eli shoppailu kierrokset ja pyöräily töihin ja takas. Mie oon niin päättänyt että mie en ole punttisali, jooga tai ainakaan mikään jumppa ihminen.
Oon kokeillut punttisalilla käymistä mutta se on jäänyt yhteen kertaan koska miuta ei innostanut pyöriä siellä hikisten miesten seassa!!
Sitten eilen kävi niin että kaveri sai jostain syystä ympäripuhuttua miut Korsetti-jumppaan ja sen jälkeen vielä 30min venyttelyyn koska Ladylanella oli avoimet ovet.
Menin sinne puoliksi kauhuissani mutta myös kiinnostuneena tulevaan.

Paikka oli upea, tunnelma ja sisustus.
JA mikä parasta, ei hikisiä miehiä.
Paikka vain naisille ja se on myös ajateltu tarkkaan. Saunat, suihkut ja sanoinko jo tunnelma?
Ei kirkkaita valoja vaan himmeät valot ja kynttilöitä ja se tuoksu...se ei ollut hikeä vaan enemmänkin vanilijaa!!
Käytössä on ilmaiset shamppoot, hiustuotteet, rasvat ja dödöt.

Miksi kukaan ei ole kertonut miulle että tuollaisiakin on!!!

No nyt päästään itse jumppaan...
Ok, meinasin kuolla mutta se ei ole huono juttu ollenkaan, huomasin vaan kuonka rapa kunnossa olen ja kuinka paljon tartteen kunnon kohotusta ja paikkojen kiinteytystä.
Jumpan ja venyttelyn jälkeen olo oli varsin energinen, olisin kuvitellut että oisin maannut lattialla hikisenä kuin pelkäämäni raudannostaja miehet mutta ei, lähdin reippaana salista kuin uusi ihminen.
TUOTA LISÄÄ!!!

Ei, ei ei...miusta ei ole tulossa terveys intoilija, herkut pysyy ja miun omanlaatuinen ruokavalio mutta kuntoa kohotellaan ja lihaksia parannellaan.
Keskityn kovasti saamaan miun ruipelo kropasta parempaa, en halua ihan hulluja lihaksia vaan naisellisen kiinteän ja tosiaan sen että miun kunto olisi parempi, PALJON parempi.

Innostaisi jo tänää lähteä uudestaan, mutta parempi edetä hitaasti.