Kouvola Rock n Rollers feat. Bay City Rollers / non-contact-treenit 28.8.2011@Lahti Kuva (c) Henry Nieminen

 

Se jännääminen alkoi heti sunnuntai aamusta, onneksi olin ystävällä kyläilemässä Hyvinkäällä niimpä en vaan tärissyt paniikissa kotona, hah!
Neljältä lähdin junalla kohti Lahtea ja toivoin että miut muistetaan hakea asemalta mukaan treenailemaan, kun luultavasti muutkin saattaa potea pientä jännityksen tunnetta. Lahdessa alkoi maha kurnimaan ja kun näin sen AsemaGrillin niin tiesin että on huono idea vetää se ISO RASVAINEN lihapiirakka napaansa, mutta nälkä voitti. Pian likat tulikin ja lähdettiin kohti hallia. Matkalla ja varsinkin pukuhuoneessa mietin että miten ne kokeneet likat ottaa meidät freshmeatit vastaan mutta saatiin aivan mahtava vastaan otto. Sitten tuli se pelätty "Täydellä vatsalla kuntopyramidia" AUTS, no kaikki meni hyvin, en kuollut, en oksentanut, enkä pökertynyt...pysyin hengissä ja siedettävästi pystyssä.

Alunperin oltiin hiukkasen suunniteltu että treenit on niin sanotusti NON CONTACT-tyylisenä sillä myö ei olla täysillä päästy vetämään, saatika oikeita jameja, eikä myö osattu läheskään niin paljon kun nää Bay City Rollersit osasi. Pientä pelkoa oli persiissä varmasti jokaisella kun huomattiin että näähän vetää lujaa....huips vaan ja akkaa lentää, hahahaaa!

Kaksi tuntia saatiin nauttia sisätiloista, hyvästä treenistä ja hauskasta seurasta.
Kiitos siis suuresti Lahden porukoille, tullaan mielellään uudelleenkin!

Minnes eksyttiin Hiki-treenien jälkeen? No tämmöisinä kunnon urheilijoina löydettiin ittemme Mäkki jonosta!